Naruto Life
Prijavi se na forume, ako nemas profil onda se registruj!

Pravila Borbe

Ići dole

Pravila Borbe

Počalji od Shikamaru taj Pon Nov 02 2015, 21:00

Ovde mozete videti sve sto vam nije jasno u vezi sa borbom. Za specificna pitanja posaljite mi privatnu poruku, ili pitajte ovde.

Vreme poteza: 5 sec


Ovo je vreme koliko svaki ninja ima na raspolaganju za jedan potez. Za to vreme moze bilo sta da radi sta god hoce, sve dok ne traje duze od 5 sec.

Svaki jutsu ima odredjeno vreme koje mu treba da se aktivira. Takodje postoje jutsui koji mogu da se koriste u isto vreme sa drugim jutsuima. Sve dok ukupno 5 sekundi traje potez, mozete u njemu sta god hocete da radite.

Speed (brzina):


Ovo je jedan od glavnih elemenata igre. Ovo govori kako cete da izbegavate jutsu. Svaki ninja ima svoj speed, i svaki napad ima svoj speed.


  • Ako je vas speed veci od speed-a napada za 15 ili vise, vi cete u potpunosti izbeci napad bez problema.
  • Ako je vas speed veci od speed-a napada, ali veci za manje od 15, vi cete primiti samo pola efekta jutsua.
  • Ako je vas speed 0, steta koju primate je direktna i ne mozete nikako da je izbegnete. Primate critical damage.


Naravno ne mogu se svi jutsui ovako izbegavati, ako je speed jutsua 0, to znaci da ne moze da se izbegne na obican nacin.

Vrste jutsua: 


Pasivni: 


Pasivni efekti su uvek aktivirani u sred borbe, ne trebaju da se posebno aktiviraju, i traju ili zauvek, ili dok neki drugi efekat to ne prekine.

Aktivni:


Svi aktivni jutsui imaju efekat tek nakon aktiviranja.
Postoji nekoliko vrsta jutsua:

  •   Regular jutsu: Ovi jutsui traze znakove rukama da bi se aktivirali, i potrebno je odredjeno vreme da se izvrse znakovi rukama.
  •   Instant jutsu: Ovi jutsui se izvedu istog momenta kad se aktiviraju, ne trose vreme.
  •   Side jutsu: Ovi jutsui se mogu koristiti u isto vreme sa drugim jutsuima. Na primer ako koristis jutsu kojem treba 2 sekunde da se baci, i u isto vreme jutsu kojem treba 3 sekunde, posto ih u isto vreme bacas ukupno vreme trosis 3 sekunde.
  •   Aktivno-pasivni jutsui: Nakon aktiviranja, ovi jutsui postaju pasivni, dok njihov efekat ne istekne (ili ne bude prekinut)


Svaki jutsu ima svoj tip, i od toga zavisi kako uticu na druge jutsue. Takodje u opisu jutsua postoje neki elementi koje mozete da koristite u borbi.Takodje, postoji par pasivnih jutsua koji direktno uticu na aktivne jutsue. Potom aktiviranja nekog jutsua, pasivni efekat traje bez obzira da li vi to zeleli ili ne.


Licne tehnike:Vi licno mozete da napravite vase tehnike vezane za druge tehnike koje koristite. Da bi mogli koristiti ove tehnike, mozete poslati nama poruku u kojoj pise da zelite takvu tehniku da koristite. Ako je tehnika razumna, mi cemo je prihvatiti i samo vi mozete da je koristite. Naravno, mozete uciti i druge ljude vasim licnim tehnikama ako zelite. 
avatar
Shikamaru
Admin
Admin

Reputacija : 0

Stanje
Health:
1500/1500  (1500/1500)
Chakra:
1500/1500  (1500/1500)
Energy:
1500/1500  (1500/1500)

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu